американської селекції, було отримано 1980 році Є. Вільямсом. Імунний і високостійкий сорт до парші, борошнистої роси. Дерево середньоросле, з дуже компактною овальної кроной.Плоди великі , подовжено - округлої форми, зеленувато-жовті, з тьмяно-рожевим розмитим рум'янцем на сонячній стороні. Шкірочка середньої товщини, гладенька, суха, іноді з легкої оржавленной біля плодоніжки. М'якоть світло-жовта, щільна, середньо-зерниста, хрустка, соковита, відмінного смаку. Знімна зрілість настає пізно - у другій половині жовтня, дозрілі плоди не опадають. Характерного для сорту, відмінного смаку яблука набувають не раніше ніж через 2 місяці після збору. Сорт вимогливий до кількості тепла, має тривалий вегетаційний період і формує плоди високих товарних і смакових якостей. Завдяки своїй здатності зберігати свої десертні якості, при дуже тривалому періоді зберігання (в холодильнику зберігаються 7 місяців), починаючи з квітня, не має конкурентів, серед жовтоплідний сортів.